5 σημάδια που μαρτυρούν τις επιδόσεις του στο sex

Eίναι ψηλός, όμορφος και σέξι. Υποψιάζεστε ότι είναι ο άντρας της ζωής σας και ο πατέρας των παιδιών σας, φυσικά, και όλα αυτά ενώ η σχέση σας είναι ακόμα στην αρχή! Στην πολύ αρχή... Έχετε βγει μόνο μερικά ραντεβού, αλλά ως κλασική γυναίκα έχετε ήδη αρχίσει να ξεφυλλίζετε περιοδικά γάμου! Και όλα αυτά, πριν καλά καλά κοιμηθείτε μαζί του για πρώτη φορά. Εκεί λοιπόν είναι που όλα παίρνουν το δρόμο τους, μιας και ένα κακό sex, ή έστω ένα αταίριαστο sex, είναι ικανό να καταστρέψει και την πιο ιδανική σχέση. Παρακάτω, σας έχουμε κάποια σημάδια που φανερώνουν αν είναι master στο κρεβάτι, ώστε να είστε προετοιμασμένες για όλα! Αφήστε τα τι δουλειά κάνεις και πόσα αδέρφια έχεις, και παρατηρείστε τις λεπτομέρειες
1. Aπό τον τρόπο που χορεύει: Kαι δεν εννοούμε καλαματιανό και τσάμικο, αλλά πιο σύγχρονους χορούς. Σύμφωνα με έρευνες ο άντρας που ξέρει να κουνάει τους γοφούς του γνωρίζει πολύ καλά πως να ικανοποιεί μία γυναίκα στο κρεβάτι. Πάρτε τον λοιπόν στην μέση του μαγαζιού, κοιτάξτε τον λάγνα και παρασύρετέ τον σε ξέφρενους ρυθμούς. Εννοείται ότι όλα αυτά με την προυπόθεση ότι εσείς ξέρετε να χορεύετε, γαιτί διαφορετικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνετε ρεζίλι. Προσοχή: Αν δείτε ότι το ραντεβού σας δείχνει υπερβάλοντα ζήλο, απομακρυνθείτε διακριτικά διότι κάτι δεν πάει καλά! Αν, αντίθετα, χορεύει αξιοπρεπώς και αντρίκια την... σάμπα, τότε είστε σε καλό δρόμο! Αν μάλιστα, τα καταφέρνετε και ως ζευγάρι, είστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλο!
2. Το φιλί: Εντάξει μπορεί να ακούγεται πολύ ρομαντικό και εφηβικό αλλά καλώς ή κακώς είναι και αλάνθαστο! Αν λοιπόν με το που ενώνετε τα χείλη σας, τα δόντια και οι μύτες σας βρίσκουν, δεν μπορείτε να συγχρονιστείτε και το μόνο που θέλετε είναι να τελειώσει αυτό το μαρτύριο, ε είναι αυτονόητο ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να προχωρήσετε... οριζοντίως! Αν όμως, αισθανθείτε οικειότητα, ηδονή και απόλυτο ταίριασμα, τόσο που ευχαρίστως θα του σκίζατε το πουκάμισο και θα του ορμάγατε, παρά το γεγονός ότι βρίσκεστε σε ακριβό εστιατόριο, τότε καλό θα ήταν να πλήρωσετε το λογαριασμό με συνοπτικές διαδικασίες και να πάτε στο σπίτι!
3. Αν είναι περιποιημένος: Όπως μας έχει διδάξει η ιστορία, οι γυναίκες έλκονται από αυτό που λέμε κακά παιδιά. Όχι ότι και τα καλά παιδιά δεν κάνουν την τύχη τους, αλλά ένα μυστήριο, ένα μουσάκι, μία ουλή, μία απότομη απάντηση, μπορεί μας κάνει να ερωτευτούμε ακαριαία και άνευ όρων. Ωστόσο, μπορεί να μας αρέσουν τα αχτένιστα μαλλιά του, αλλά μόνο στο... κεφάλι! Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιερωτικό, από έναν άντρα ο οποίος είναι εντελώς απεριποίητος και δεν τον νοιάζει η εμφάνιση και η προσωπική του υγιεινή. Αφενός, το να είναι αξύριστος εκεί χαμηλά, μαρτυρά βρωμιά, ακόμα και αν είναι πεντακάθαρος, αλλά και το γεγονός ότι μάλλον η ερωτική του ζωή είναι στάσιμη εδώ και αρκετό καιρό, εξ' ού και ο θάμνος! Αν λοιπόν δείτε κάτι τέτοιο, δυστυχώς δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για τις επιδόσεις του στο κρεβάτι, μιας και μάλλον δεν θα φτάσετε ποτέ εκεί αφού εσείς η ίδια δεν θα θέλετε πλέον. Το ιδανικό είναι κάπου στην μέση. Περιποιημένος τόσο όσο...
4. Αν έχει χιούμορ: Η ζωή είναι αστεία και αλίμονο σε αυτόν που την παίρνει στα σοβαρά. Κάτι τέτοιο ισχύει και με τους ανθρώπους. Ένα σχεδόν αλάνθαστο σημάδι ότι το sex μαζί του θα είναι καλό, είναι αν το αντικείμενο του πόθου σας έχει χιούμορ. Δεν εννοούμε φυσικά να αρχίσει τα ανέκδοτα και να γελάει μόνος του, γιατί τότε θα είναι απλά χαζός, εννοούμε από τον τρόπο που αντιμετωπίζει ευτράπελα και καταστάσεις. Για παράδειγμα, όλοι γνωρίζουν ότι τα πρώτα ραντεβού είναι αμήχανα και πολλές φορές κάνουμε πράγματα τα οποία υπό κανονικές συνθήκες δεν θα κάναμε. Επιπλέον, σαν πάντοτε το σύμπαν να συνομωτεί, όλα τα στραβά συμβαίνουν τότε. Το θέμα δεν είναι αν εσείς ή αυτός θα κάνετε γκάφες. Αυτές σίγουρα θα γίνουν! Το θέμα είναι τι αντίδραση θα έχει. Αν λοιπόν, του πέσει το φαγητό του πάνω του, και γελάσει διακριτικά χωρίς να δώσει και πολλή σημασία στο σκηνικό, τότε προχωρήστε άφοβα. Αυτός ο άντρας είναι άνετος και εσείς πολύ τυχερή!
5. Η αποφασιστικότητά του: Ως γνωστόν, άντρας και γυναίκα είναι απολύτως ίσοι και απλαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα αλλά έχουν και τις ίδιες υποχρεώσεις. Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι τα τελευταία χρόνια, και με όλες αυτές τις αλλαγές οι ρόλοι έχουν αλλάξει κάπως. Πλέον, οι γυναίκες είναι αυτές που παίρνουν τις πρωτοβουλίες με τους άντρες να κρατούν μία πιο παθητική στάση. Αν αυτό εσάς δεν σας βρίσκει σύμφωνη, μπορείτε να του αφήσετε το ελεύθερο να πάρει αυτός όλες τις αποφάσεις. Από το πού θα πάτε για πρώτο ραντεβού μέχρι το τι κρασί θα πιείτε! Αν παρατηρήσετε ότι ανατποκρίνεται γρήγορα και μάλιστα με επιτυχία τότε μη φοβάστε τίποτα! Το sex μαζί του θα είναι απόλαυση. Αν πάλι συμβεί το αντίθετο, μην μπείτε στον κόπο να κάνετε αποτρίχωση και να βάλετε τα... καλά σας εσώρουχα. Η βραδιά θα είναι φιάσκο!

0 komentar:

Posting Komentar